• Pret redus
  • Nou
  • 3%

HP Iside Detangling Mask 1000ml

96,00 RON
99,00 RON
cu TVA

Masca pentru toate tipurile de par
Efect antistatic
1000g

Cantitate

Tariful transportului este 25 RON. Pentru comenzile ce depasesc 250 RON, transportul este GRATUIT. Acest tarif este valabil doar pentru zonele care se afla in aria de acoperire a companiei de curierat. Pentru localitatile situate in afara zonei de acoperire, se va calcula taxa de transport in functie de tarifele aplicate de catre firma de curierat si se va comunica suma finala Clientului.

HP Iside Detangling Mask 1000ml - Masca pentru toate tipurile de par


Aceasta masca face parte dintr-o noua generatie de masti pentru par. Formula sa contine uleiuri naturale biodegradabile si organice (ulei de jojoba, soia, susan si migdale). Parul devine moale, stralucitor si extrem de usor de pieptanat. Ingrediente speciale care elimina sarcina electrostatica, adica nu se mai electrizeaza parul. Este un tratament emolient, hidratant si usor de folosit, potrivit pentru toate tipurile de par, in special pentru parul uscat, arid si indisciplinat.

Mod de folosire: Dupa samponare, se aplica masca si se maseaza pe toata lungimea parului, se lasa intre 5 si 20 de minute in functie de cat este parul de uscat. Apoi se clateste bine.

Format: 250ml

Fisa tehnica

Tipuri de par
Toate
Tipuri de par
Uscat

S-ar putea sa-ti placa