Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, notificand in scris pe e-mail, la adresa contact@isidess.ro, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar Clientilor care au incheiat contract cu Isidesseco.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract:

1. furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid
2. furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator
3. furnizarea de produse uzate si/sau consumate

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat. In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata. Precizam ca produsele cosmetice desfacute si utilizate care nu reprezinta un defect calitativ si nu sunt expirate, nu pot fi returnate din motive de igiena si sanatate.

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Clientului, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Societatii decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de Consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Conform legii, Isidesseco va inapoia contravaloarea produselor returnate (exclusiv taxele de transport) astfel:
- daca Clientul a efectuat plata la livrare in numerar, contravaloare va fi inapoiata in cel mult 14 zile de la acceptarea returului, prin transfer bancar, intr-un cont specificat de Client daca nu este mentionat altfel.
- pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.