LEADER-CAM - bijuterii pentru tuns

LEADER-CAM

bijuterii pentru tuns

Compania Leader-Cam a fost fondata de Albert Centazzo la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial ca o mica fabrica de generice,

continuand mai apoi cu productia foarfecelor de croitorie, in fabricarea carora era nevoie de otel de calitate inalta.

Experienta lui Alberto a fost mostenita mai apoi de cei doi fii ai lui, Livio si Gianquinto, care si astazi sunt titularii companiei Leade-Cam. In 1976, dupa un tragic cutremur, fabrica a fost reconstruita din temelii si odata cu noile ziduri s-au cautat noi oportunitati de a produce calitate. Astfel s-a inceput productia de foarfece pentru coafor si frizerie. La inceput muncitorii foloseau otel carbon obisnuit si ulterior compania a inceput sa se specializeze in prelucrarea otelurilor speciale de cea mai buna calitate.

Calitatea LEADER-CAM

de 200 de ori mai buna

Leader-Cam. 60 de ani de istorie: traditie si tehnologie la care s-a adaugat deasemenea design-ul si tipicul gust italian.

Compania. Excelenta se naste si din teritoriu. Leader-Cam este construita int-un district cu vocatie in prelucrarea otelului. Insasi strada unde se afla fabrica este numita „Via dei Fabri” (Strada Fierarilor).

Un produs fabricat 100% in Italia. Muncim in Italia, investim in oamenii locului. Am contopit experienta artizanilor cu viziunea si curiozitatea comerciantilor misionari. Foarfecele Leader-Cam vorbesc despre locul unde sunt create, impartasind calitatea inconfundabila.

Mai mult de 200 de pasaje manuale. Am studiat si proiectat masinile cu care realizam ideea noastra de foarfece pentru excelenta. Am mentinut totusi traditia artizanala colaborand cu mesteri care si-au transmis meseria din generatie in generatie. Acestia efectueaza nenumarate interventii manuale asupra foarfecelor in cautarea perfectiunii. Colaudarea foarfecelor se face manual, inainte sa ajunga in mainile voastre, fiecare foarfeca este controlata minutios de catre expertii nostri. Pentru a realiza produsele noastre colaboram cu experti coafori, ne confruntam cu ei si astfel obtinem rezultate impecabile.

Clientul este in centrul atentiei noastre. Cine ne cunoaste stie ca noi putem oricand sa rezolvam orice problema sau exigenta.

DE CE LEADER ESTE LEADER

 • Deoarece lama externa este convexa si ascutita „brici” de maestri experti
 • Deoarece foarfecele sunt produse cu otel special care contine molibden
 • Deoarece lama interioara este concava
 • Deoarece varful este rotunjit, astfel evita ranile

 • Deoarece multe modele lucreaza pe rulment
 • Deoarece tensiunea lamelor este reglabila cu un sistem special de frictiune

 • Deoarece Leader garanteaza produsele sale, mai ales design-ul si calitatea
 • Deoarece bratele sunt perfect ergonomice
 • Deoarece fiecare produs este testat de maestri experti inainte sa fie plasat pe piata
 • Deoarece inelele interioare sunt perfect slefuite
 • Deoarece suportul pentru deget este exact acolo unde trebuie
 • Deoarece orice produs este de origine italiana
 • Deoarece orice produs este relizat de artizani specializati, respectand normele legale fara a face uz de mana de lucru minora

Daca ai intrebari despre Foarfecele Leader-Cam, nu ezita sa ne contactezi!

 

Shop Online

 

 

Contact

Salonul nostru este situat pe
Bulevardul Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (zona Casa Rosie).

Telefon: 0756 322 564

Site: www.isidess.ro

E-mail: contact@isidess.ro

Facebook: facebook/SalonIsidess