RF Tripollar by Pollogen

Poate am auzit toate mai mult sau mai putin de radiofrecventa in saloanele de cosmetica, reviste, televizor. Dar stim exact ce este? Sau de cate feluri exista?

CE ESTE RADIOFRECVENTA SI CE BENEFICII ARE?

Radiofrecventa este o terapie revolutionara non-invaziva si nedureroasa care combate in mod eficient semnele de imbatranire cutanata, imbunatatind in mod vizibil si pe termen lung calitatea pielii si a corpului. Actioneaza eficient asupra principalelor defecte ale pielii cum ar fi ridurile, flascitatea, semnele lasate de acnee, cearcanele sau pungile de sub ochi. Efectele radiofrecventei patrund pana in zonele cele mai adanci, reactivand mecanismele naturale de reparare si anti-inflamatoare ale corpului. Permite, de asemenea, o mai buna oxigenare a tesuturilor si o imbunatatire generala semnificativa a circulatiei limfatice.


Poate fi folosita si in tratamentele corporale, cu efecte spectaculoase in conturarea si remodelarea siluetei prin reducerera depozitelor de grasime acumulate de-a lungul timpului, prin tratarea celulitei sau tratarea pielii lasate si lipsite de elasticitate.
Utilizarea radiofrecventei in domeniul infrumusetarii reprezinta o mare oportunitate pentru industria tratamentelor cosmetice: este in continua crestere cererea de tratamente de reintinerire cutanata, in special in zona fetei, zona gatului, decolteu, dar si in zona abdomenului; ofera rezultate excelente de tonifiere a tesuturilor, de reducere a ridurilor, de reducere a defectelor estetice cauzate de celulita si grasime.

Este o alternativa eficienta la operatiile estetice costisitoare si dureroase de lifting facial.

Exista REZULTATE vizibile inca de la primele sesiuni, iar acestea se vor evidentia si vor ajunge la nivelul maxim treptat, treptat in functie de numarul de sedinte recomandat de catre profesionist. Odata ajuns la rezultatul dorit, acesta se poate mentine in timp prin sedinte de intretinere.

CUM FUNCTIONEAZA?
Terapia cu radiofrecventa are la baza emisia de unde electromagnetice cu frecventa mare care penetreaza cele trei straturi ale pielii (epiderm, derm si hipoderm) efect ce declanseaza ca raspuns mecanismul de regenerare a organismului. Acest proces produce incalzirea tesuturilor din jur, ceea ce duce la o contractie imediata a colgenului pielii, obtinandu-se un efect lifting si tensor. Totodata se imbunatateste circulatia, favorizeaza drenajul limfatic si se stimuleaza sinteza noului colagen. Actiunea undelor de radiofrecventa faciala se resimte si dupa finalizarea tratamentului, efectul de tonifiere si de reducere a ridarii cutanate fiind intr-un proces continuu.
Efectul termic depinde de gradul de conductivitate a zonei tratate, motiv pentru care tesuturile cu impedanta (care opun rezistenta) mai mare, ca de exemplu grasimea, genereaza mai multa caldura, avand ca rezultat un efect termic mai mare.

CATE TIPURI DE RADIOFRECVENTA EXISTA?

In functie de numarul de electrozi folositi pe zona tratata, radiofrecventa poate fi monopolara (1 electrod), bipolara (2 electrozi), tripolara (3 electrozi) sau hexapolara (6 electrozi). In functie de numarul de elctrozi si de sistemul de pozitionare, se schimba nivelul de adancime la care aparatul actioneaza, deoarece acestea creeaza adevarate circuite in care pacientul este parte integranta.

Radiofrecventa monopolara livreaza energia de caldura in profunzime patrunzand mai adanc decat RF bipolar. De aceea este recomandat pentru corp.
RF bipolar actioneaza in straturile superficiale ale pielii si este recomandat pentru fata.
Datorita numarului de electrozi, energia RF tripolar si multipolar creeaza un flux de curent ce formeaza un camp electromagnetic. Caldura este generata in mod uniform, atat superficial cat si in adancimea tesuturilor, de aceea acesta este considerat un tratament mai complet fata de primele doua.

Acest tip de tratament este recomandat persoanelor de orice varsta si fototip. Desi rezultatele sale sunt echivalente cu rezultatele interventiilor chirurgicale, NU este dureros si nu necesita anestezie, pacientul simtind doar o caldura la nivelul zonei tratate. Nu necesita perioada de recuperare, revenindu-se imediat la activitatea cotidiana.
Acum este disponibil si la noi in salon terapia cu Radiofrecventa Tripolara. Pentru orice alte informatii, preturi, abonamente, programari, sunati-ne la 0756 322 564 | 0236 497 232.

Va asteptam cu drag!

Contact

Salonul nostru este situat pe
Bulevardul Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (zona Casa Rosie).

Telefon: 0756 322 564

Site: www.isidess.ro

E-mail: contact@isidess.ro

Facebook: facebook/SalonIsidess