Despre noi

Salut tuturor,


...eu sunt Sandu, hairstylist cu o experienta de peste 10 ani in domeniu si in decembrie 2013, impreuna cu partenera mea, ne-am propus sa deschidem un salon de infrumusetare in orasul nostru natal, Galati. Salonul se numeste ISIDESS si este amplasat pe Bulevardul Siderurgistilor nr.9, bl.PS 2, aproape de restaurantul All Time.

Impreuna cu Gabi, managerul salonului, am creat o echipa de oameni profesionisti si pasionati de munca lor care va asteapta cu nerabdare zi de zi pentru a va pune in valoare propria imagine, acordand maxima atentie ingrijirii parului si a corpului prin alegerea unor produse de calitate superioara si a tratamentelor pentru orice exigenta.

Echipa Isidess va ofera o gama variata de servicii de calitate precum: coafor, extensii de par, frizerie, manichiura-pedichiura, unghii false, cosmetica faciala, epilat si multe altele.

Ceea ce face ca salonul nostru sa fie deosebit, este atmosfera relaxanta si familiara in care puteti evada din stresul cotidian, totul alaturi de o echipa de oameni bine pregatiti ce pun suflet in munca lor pentru a va face viata mai frumoasa si sa multumeasca si cele mai exigente gusturi.

Va asteptam cu cea mai mare placere la ISIDESS!

Contact

Salonul nostru este situat pe
Bulevardul Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (zona Casa Rosie).

Telefon: 0756 322 564

Site: www.isidess.ro

E-mail: contact@isidess.ro

Facebook: facebook/SalonIsidess