Spălat, tuns și aranjat

Acum circa 3500 de ani a fost scris un papirus (descoperit în secolul XIX) care conține întreaga știință egipteană despre medicină. Acesta

conține metode și mijloace de vindecare cu care pot fi rezolvate probleme serioase ale diferitelor organe esențiale vieții, dar și anumite rețete împotriva căderii părului sau chiar împotriva încărunțirii.

Aproape patru milenii mai târziu încă nu am găsit pe deplin rezolvarea acestor probleme și asta este dovada complexității corpului uman. Rămâne evident însă, importanța acordată părului, asupra sănătății lui, al aspectului și culorii acestuia încă din cele mai vechi timpuri. Asta ar trebui ne facă reflectăm la felul cum îl îngrijim astăzi. Nu are rost mai menționăm importanța aspectului părului și cum acesta poate influența felul cum ne simțim într-o anumită zi sau chiar o perioadă mai lunga de timp. Curios este, aceste emoții și siguranța pe care un păr frumos ne-o conferă este întâlnită în absolut toate culturile lumii, de la triburile cele mai izolate până în cele mai moderne comunități. Fenomenal, nu?

Puterea unei zile dedicate nouă, pentru îngrijirea personală, nu are efect doar asupra aspectului exterior ci are și un efect foarte benefic asupra stării interioare de bine. Din păcate, în cultura noastră este subestimat acest aspect, în loc fie un gest natural pe care toți oamenii, dar mai ales femeile, îl fac, pare mai mult o acțiune elitistă, doar pentru o anumită categorie de persoane. vrea declar acest lucru este profund incorect. Vizita la salon, fie este o dată pe săptămână sau o dată pe lună este pentru toată lumea și nu trebuie fie neapărat cu cheltuieli exagerate, sunt diferite servicii care te pot relaxa și iți pot schimba starea fără petreci ore în sir și fără costuri exagerate.

tuns spalat si aranjat isidess galati

Recomandarea mea este alegi intotdeuna împreună cu tunsul, serviciul complet care includă spălatul și aranjatul părului, experiența este deosebit de plăcută și iți energie pentru mai multe zile. Vei avea părul aranjat a doua zi la serviciu, iar apropiații tăi vor vedea cu siguranță diferența.

Un alt mod plăcut de a-ți petrece timpul la salon poate fi un simplu spălat și aranjat. Acest serviciu este de multe ori înțeles greșit. iți speli părul și îl aranjezi la salon nu înseamnă neapărat coafat de nuntă, de prea multe ori am întâlnit această eroare. Un aranjat simplu înseamnă un păr curat, uscat corect ajutându-ne de ustensilele din coafor, (uscător, placă, perii, etc.) cu strălucirea și senzația plăcută pe care un serviciu de acest tip ni le oferă. Astfel beneficiezi de un moment de relaxare și un păr curat și pieptănat pentru câteva zile.

Greșeala cea mai des întâlnită este vii la salon doar pentru tuns. Din păcate, procedând astfel pierzi toată plăcerea experienței și reduci acest benefic "ritual" la un simplu: "scapă- de părul în exces". Astăzi, cu utilizarea atât de difuză a internetului vedem o multitudine de imagini de unde ne putem inspira, privim profesioniști și lucrările lor din toată lumea, salvăm poze și în final ne dorim obținem și noi acel aspect. Trebuie știți niciodată nu poți obține un tuns de calitate fară ca acesta fie spălat proaspăt în salon, tuns, uscat corespunzător și de cele mai multe ori un pas important numit, "personalizarea tunsorii", care se face pe părul uscat și coafat. Aici definești perimetrul sau conturul tunsorii, verifici forma în acord cu trăsăturile feței, ajustezi bretonul, practic, aici are loc "plaiting-ul". Acest pas este practic imposibil de realizat daca părul nu este spălat proaspăt, în salon. Intenționat am folosit "proaspăt" pentru este fundamental. Părul trebuie fie foarte bine tratat, foarte bine clătit și fără sebumul pe care scalpul îl produce imediat după spălat. Astfel, spălat, tuns și aranjat în salon ușurează imprimarea formei (coafatului) și garantează un rezultat minunat.

La Isidess te așteptăm cu o gamă largă de servicii și produse de cea mai bună calitate. Suntem pregătiți te ascultăm și iți oferim cea mai plăcută experiență, pentru ca tu strălucești și te bucuri de admirația celor din jur.

Contact

Salonul nostru este situat pe
Bulevardul Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (zona Casa Rosie).

Telefon: 0756 322 564

Site: www.isidess.ro

E-mail: contact@isidess.ro

Facebook: facebook/SalonIsidess