NINETY DAYS – Cheratina pentru indreptare si reconstructie

Ce este:
Ninety Days este un tratament de indreptare si reconstructie testat dermatologic. Poate fi folosit pe orice tip de par, natural, colorat sau decolorat si

garanteaza rezultate optime. Indreapta parul lasandu-l luminos, stralucitor si hidratat. Nu contine formaldehida sau alte substante interzise si este facut in conformitate cu normele CEE in vigoare.

Nu miroase pe durata aplicarii si nu irita ochii!

Obiectivul nostru:
Clienti satisfacuti si increzatori in profesionalismul nostru.
Acest tratament este recomandat clientilor care isi doresc parul drept, luminos si restructurat. Poate fi folosit dupa un tratament care a lasat parul degradat in vederea restructurarii acestuia. Lasa parul hidratat si usor de pieptanat in fiecare zi.

ninety days isidess

Diagnoza:
Comunicati cu hairstylist-ul vostru si incercati sa va puneti de acord asupra motivelor aplicarii tratamentului cat si al asteptarilor voastre de la acest tip de tratament.

Mod de aplicare:
Tratametul se aplica pe parul proaspat spalat de catre un hairstylist cu Sampon Numarul 1 care este continut in kit. Acesta are rolul de a pregati firul de par pentru aplicarea cheratinei. Dupa aplicarea produsului intr-o cantitate abundenta, mai ales pe varfuri, acesta va fi lasat 30 – 35 de minute in poza, apoi va fi clatit foarte putin la scafa. Urmeaza uscarea care se va efectua cu uscatorul la treapta de caldura medie, folosind o perie pentru finisarea radacinilor. Dupa uscare in procent de 100%, hairtylist-ul va trebui sa foloseasca placa pe suvite subtiri, in multe pasaje pe aceeasi suvita.

Cum il ingrijesc acasa?
Un fapt important este ca nu il puteti spala acasa timp de 72 de ore, apoi il veti ingriji cu Samponul Numarul 3 din gama Ninety Days. Il puteti coafa normal, nu necesita alt fel de atentie. Ascultati sfaturile hairstylist-ului pentru un rezultat fabulos!

Acest produs se vinde exclusiv saloanelor de infrumusetare!
Daca esti un profesionist si vrei sa oferi acest serviciu clientelor tale, te rugam sa ne contactezi!

Ce spun clientele care l-au incercat:

Irina T.
"Minunat, e de 100 de ori mai bun decat tot ce am incercat pana acum!"

Nety
"Nu mai folosesc placa, reusesc sa il usuc drept doar cu ajutorul periei!"

Oana P.
"Il simt hidratat, cu siguranta il voi repeta!"

Contact

Salonul nostru este situat pe
Bulevardul Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (zona Casa Rosie).

Telefon: 0756 322 564

Site: www.isidess.ro

E-mail: contact@isidess.ro

Facebook: facebook/SalonIsidess