• Pret redus
  • Nou
  • 3%

HP Geo vita geoplus essence 50ml

96,00 RON
99,00 RON
cu TVA

Tonic pentru scalp incarcat
Cu uleiuri esentiale
Favorizeaza eliminarea toxinelor de pe scalp

Cantitate

Tariful transportului este 25 RON. Pentru comenzile ce depasesc 250 RON, transportul este GRATUIT. Acest tarif este valabil doar pentru zonele care se afla in aria de acoperire a companiei de curierat. Pentru localitatile situate in afara zonei de acoperire, se va calcula taxa de transport in functie de tarifele aplicate de catre firma de curierat si se va comunica suma finala Clientului.

HP Geo vita geoplus essence 50ml - Tonic pentru scalp incarcat


Sinergie pura de uleiuri esentiale combinate intr-o formula extrem de concentrata care favorizeaza eliminarea toxinelor de pe scalp. Imbunatateste circulatia limfatica periferica si faciliteaza oxigenarea, incetinind astfel caderea si favorizand cresterea de noi fire. Prezenta vitaminelor A si E asociate cu uleiurile esentiale de bergamota si eucalipt ajuta la dizolvarea toxinelor acumulate pe scalp si impiedica redepunerea acestora, curatand si eliberand stratul epidermic al scalpului. Protectie impotriva radicalilor liberi.

Mod de aplicare: Dupa samponarea parului, se aplica cateva picaturi de produs pe scalpul problematic efectuand un masaj lejer. Nu se clateste.

Format: 50ml

Pentru un tratament complet, se recomanda in asociere cu produsele din gama Geo vita

Fisa tehnica

Tipuri de par
Scalp sensibil

S-ar putea sa-ti placa