• Pret redus
  • Nou
  • 3%

HP Geo vita energizing essence 50ml

96,00 RON
99,00 RON
cu TVA

Tonic impotriva caderii parului
Cu uleiuri esentiale
Stimuleaza cresterea firului de par

Cantitate

Tariful transportului este 25 RON. Pentru comenzile ce depasesc 250 RON, transportul este GRATUIT. Acest tarif este valabil doar pentru zonele care se afla in aria de acoperire a companiei de curierat. Pentru localitatile situate in afara zonei de acoperire, se va calcula taxa de transport in functie de tarifele aplicate de catre firma de curierat si se va comunica suma finala Clientului.

HP Geo vita energizing essence 50ml - Tonic impotriva caderii parului


Formula concentrata imbogatita cu uleiuri esentiale cu proprietati nutritive care stimuleaza circulatia limfatica periferica, reduce caderea parului favorizand cresterea firelor noi. Vitaminele A si E in combinatie cu uleiurile esentiale de bergamota si geranium ajuta la eliminarea impuritatilor toxice existente in porii scalpului si impiedica acumularea lor, lasand astfel stratul epidermic al scalpului mult mai curat si lipsit de impuritati. Actiune de protectie impotriva radicalilor liberi.

Mod de aplicare: Dupa samponarea parului cu Geo vita energizing sampon, se aplica cateva picaturi de produs pe scalpul problematic efectuand un masaj lejer. Nu se clateste.

Format: 50ml

Pentru un tratament complet, se recomanda in asociere cu produsele din gama Geo vita

Fisa tehnica

Tipuri de par
Care cade

S-ar putea sa-ti placa