• Pret redus
  • 12%

L'Oreal Professionnel Aminexil Advanced 10x6ml

112,00 RON
127,00 RON
cu TVA

Tratament fiole impotriva caderii parului
10x6ml

Cantitate

Tariful transportului este 25 RON. Pentru comenzile ce depasesc 250 RON, transportul este GRATUIT. Acest tarif este valabil doar pentru zonele care se afla in aria de acoperire a companiei de curierat. Pentru localitatile situate in afara zonei de acoperire, se va calcula taxa de transport in functie de tarifele aplicate de catre firma de curierat si se va comunica suma finala Clientului.

L'Oreal Professionnel Aminexil Advanced 10x6ml - Fiole impotriva caderii parului


Gama: Serie Expert

Program brevetat cu dubla actiune impotriva caderii parului. Asocierea a doua elemente active cu eficacitate dovedita stiintific:
Aminexil pentru a favoriza fixarea fibrei capilare in pielea capului. Elementul activ brevetat de cercetarea L'Oreal, actioneaza impotriva solidificarii colagenului (teste in vitro), care se aduna in jurul foliculilor de par si impiedica radacina sa se implanteze in scalp. Actiunea sa ofera fibrei capilare o fixare mult mai buna in pielea capului.
Rezultat: caderea parului este semnificativ redusa.
Eficienta activului Aminexil a fost demonstrata clinic pe 130 de persoane cu alopecie, dupa o utilizare de 6 saptamani, versus efectul placebo.
INOVATIE: Nutri-complexul Omega-6 pentru a stimula activitatea radacinii. Pentru a se dezvolta, fiecare celula are nevoie de elemente nutritive esentiale. Nutri-complexul Omega-6, derivat al acidului gras esential, actioneaza la radacina firului de par pentru a-i stimula activitatea. Este transformat in lipide si in special in ceramide, element constitutiv al parului, pentru a favoriza reconstructia fibrei capilare la radacina (teste in vitro).

Recomandat:
Impotriva caderii parului

Mod de utilizare:
Tratament intensiv: 1 doza pe zi timp de 6 saptamani consecutive.
Tratament de intretinere: minim 3 doze pe saptamana timp de 8 saptamani consecutive.
Urmati acest tratament de 2 ori pe an, in perioadele de cadere a parului (primavara si toamna), intr-un program 6-8 saptamani. Utilizati o doza intreaga la fiecare aplicare, pe parul uscat sau pe parul spalat si zvantat cu prosopul.
1. Pozitionati aplicatorul roll-on pe fiola.
2. Aplicati o doza intreaga, sectiune cu sectiune, direct pe pielea capului, cu miscari circulare usoare.
3. Pentru a stimula absorbtia produsului, masati scalpul cu varful degetelor, realizand miscari circulare. Nu clatiti.
4. Clatiti aplicatorul roll-on dupa fiecare utilizare.

Format: 10x6ml

Pentru un tratament complet, se recomanda utilizarea in asociere cu L'Oreal Professionnel Density Advanced Shampoo 300ml

Fisa tehnica

Tipuri de par
Care cade

S-ar putea sa-ti placa