• Pret redus
  • Nou
  • 10%

Kérastase Resistance Extentioniste Thermique 150ml

130,00 RON
144,00 RON
cu TVA

Crema cu protectie termica
Sigileaza lungimile si varfurile desfacute
150ml

Cantitate

Tariful transportului este 25 RON. Pentru comenzile ce depasesc 250 RON, transportul este GRATUIT. Acest tarif este valabil doar pentru zonele care se afla in aria de acoperire a companiei de curierat. Pentru localitatile situate in afara zonei de acoperire, se va calcula taxa de transport in functie de tarifele aplicate de catre firma de curierat si se va comunica suma finala Clientului.

Kérastase Resistance Extentioniste Thermique 150ml - Crema cu protectie termica


Gama: Resistance

Crema special conceputa pentru sigilarea lungimilor si a varfurilor desfacute. Combinatia sa de Creatina R + Taurina sigileaza instantaneu si reface suprafata fibrei de par, reducand ruperea cu pana la 93% dupa o singura aplicare. Protejeaza parul pana la 230 de grade. Parul este puternic, rezistent si creste sanatos.

Tip de par:
Par gros
Par deteriorat
Par care se rupe

Beneficii:
Lungimi rezistente cu aspect sanatos
Protectie termica pana la 230 grade
Sigileaza varfurile desfacute
Faciliteaza pieptanatul

Ingrediente si inovatie:
Creatina R este un complex exclusiv compus din Creatina + Ceramide: Aminoacid care intareste structura interna a fibrelor + Lipide responsabile pentru refacerea suprafetei
Taurina: un aminoacid cu efect protector asupra parului, ajuta la asigurarea unui mediu sanatos si stimulant al scalpului.

Ritual de ingrijire:
Se aplica pe parul uscat cu prosopul. Se maseaza pe lungimi pana la varfuri. Nu se clateste. Se procedeaza cu uscatul parului.

Format: 150ml

Pentru ritualul complet de ingrijire, se recomanda utilizarea in asociere cu celelalte produse din gama Extentioniste

Fisa tehnica

Tipuri de par
Deteriorat

S-ar putea sa-ti placa