• Pret redus
  • 10%

L’Oreal Professionnel Steampod 3.0

1.250,00 RON
1.389,00 RON
cu TVA

Placa profesionala de par cu tehnologie bazata pe aburi
2 in 1 styling drept sau bucle
Coafat si ingrijire in acelasi timp

Cantitate

Tariful transportului este 25 RON. Pentru comenzile ce depasesc 250 RON, transportul este GRATUIT. Acest tarif este valabil doar pentru zonele care se afla in aria de acoperire a companiei de curierat. Pentru localitatile situate in afara zonei de acoperire, se va calcula taxa de transport in functie de tarifele aplicate de catre firma de curierat si se va comunica suma finala Clientului.

L’Oreal Professionnel Steampod 3.0 - Placa profesionala pentru par, cu aburi, versiunea 3.0

L'Oreal Professionnel in colaborare cu Rowenta a creat a treia generatie de placi profesionale Steampod 3.0, care folosesc tehnologia brevetata pe baza de aburi pentru a-ti transforma instantaneu parul. Datorita fluxului continuu de aburi de 0,8g/minut de inalta presiune, parul este de 2 ori mai moale, stralucitor si protejat de daunele cauzate de caldura uscata, comparativ cu o placa traditionala. Respecta structura fibrei capilare in timpul utilizarii, coafatul tine timp indelungat, parul devine mai catifelat cu o miscare naturala, si protejeaza culoarea.

Transformare instanta a parului
- de 2 ori mai rapid*
- de 2 ori par mai moale*
- cu 78% mai putin par deteriorat**

*Test instrumental vs. o placa obisnuita
**Test instrumental vs. o placa obisnuita dupa 15 utilizari

Detalii tehnice si inovatie
Design subtire si greutate lejera.
Tehnologie dubla a placilor, acoperire anodizata cu rezistenta mare si structura ce ofera presiune uniforma pe toata suprafata parului.
Cablu rotativ la 360 grade si foarte lung 2,4 metri, pentru o indreptare perfecta a parului in timpi redusi sau pentru a crea bucle naturale cu mare usurinta.
Pieptene integrat, descurca parul in timpul utilizarii si mentine suvita in pozitia corecta pentru a facilita crearea buclelor.
Rezervorul integrat face ca placa sa fie usor de utilizat si de transportat. Autonomie rezervor: styling pana la 192 metri de par. Se foloseste doar apa demineralizata.
Flux continuu de aburi de 0,8g/minut de inalta presiune, pentru un rezultat uniform de la radacina spre varfuri.
Control temperatura: 3 nivele de temperatura 180°C - par fin, 200°C - par normal, 210°C - par gros.

Mod de utilizare:
Introduceti apa demineralizata in rezervorul special (aceasta actiune se realizeaza doar cu placa inchisa si scoasa din priza), folosind sticla din interiorul ambalajului.
ATENTIE: Se foloseste doar apa demineralizata (din comert), fara alti aditivi (parfum, uleiuri esentiale, balsam, apret, etc.). NU utilizati apa de la robinet sau din alte surse (ploi, etc). Nerespectarea acestei recomandari poate reduce performanta produsului, iar acumularile de depuneri de diferite particule din cauza folosirii unei ape necorespunzatoare nu intra in garantia produsului.
Porneste aparatul si alege temperatura in functie de tipul de par 180°C - par fin, 200°C - par normal, 210°C - par gros.
Intotdeauna, inaintea folosirii instrumentelor de styling, se aplica pe parul ud produse cu protectie termica, fara clatire. Se usuca parul normal cu uscatorul, apoi se sectioneaza parul in suvite subtiri si se procedeaza cu styling-ul dorit, drept sau bucle.

Fisa tehnica

Tipuri de par
Toate