HYGIENIUM Servetele umede antibacteriene si dezinfectante 15buc.
  • HYGIENIUM Servetele umede antibacteriene si dezinfectante 15buc.

HYGIENIUM Servetele umede antibacteriene si dezinfectante 15buc.

3,00 RON
cu TVA

Antibacteriene si dezinfectante
Protectie maxima

Cantitate

Tariful transportului este 25 RON. Pentru comenzile ce depasesc 250 RON, transportul este GRATUIT. Acest tarif este valabil doar pentru zonele care se afla in aria de acoperire a companiei de curierat. Pentru localitatile situate in afara zonei de acoperire, se va calcula taxa de transport in functie de tarifele aplicate de catre firma de curierat si se va comunica suma finala Clientului.

HYGIENIUM Servetele umede antibacteriene si dezinfectante 15buc.


HYGIENIUM Servetele umede antibacteriene, dezinfectante sunt special concepute pentru a curata, hidrata si igieniza pielea.

Usor de folosit oriunde, oricand, perfecte pentru a fi purtate in geanta sau ghiozdan, in masina sau oriunde crezi ca iti vor fi folositoare.

Pot fi folosite si pentru alte suprafete sau obiecte cu care intram in contact (telefon, capac WC, cos de cumparaturi, volanul masinii, tastaturi, manerele usilor, etc.).

Produsul contine ingrediente specifice la baza, care elimina bacteriile precum Escherichia Coli, conform testului EN 1500 si Staphylococcus Aureus, Pseudomonas Aeruginosa, Enterococcus Hirae, conform testului EN 1276.

Mod de folosire: Se freaca mainile cu un servetel (3,5ml de solutie) timp de cca 3 minute pentru a avea eficacitate bactericida.

Format: pachet cu 15 bucati