HYGIENIUM Dezinfectant multisuprafete 750ml
  • HYGIENIUM Dezinfectant multisuprafete 750ml

HYGIENIUM Dezinfectant multisuprafete 750ml

25,00 RON
cu TVA

Dezinfectant universal
Efect bactericid si fungicid

Cantitate

Tariful transportului este 25 RON. Pentru comenzile ce depasesc 250 RON, transportul este GRATUIT. Acest tarif este valabil doar pentru zonele care se afla in aria de acoperire a companiei de curierat. Pentru localitatile situate in afara zonei de acoperire, se va calcula taxa de transport in functie de tarifele aplicate de catre firma de curierat si se va comunica suma finala Clientului.

HYGIENIUM Dezinfectant universal cu pulverizator pentru multisuprafete 750ml


Produsul se va folosi pentru dezinfectarea suprafetelor multiple (ceramica, lemn, plastic, vinilin, suprafete lucioase), precum si pentru dezinfectarea obiectelor sanitare (robineti, dusuri, toalete).

Acest produs are un efect intens bactericid, omoara in proportie de 99,9 % bacteriile: Staphylococcus Aureus, Pseudomonas Aeruginosa, Escherichia Coli, Enterococcus Hirae, conform testului SR EN ISO 1276, acesta prezinta si un efect fungicid (Candida Albicans si Aspergillus Niger) conform testului SR EN 1650.

Produsul nu decoloreaza, nu irita, dar dezinfecteaza si curata in profunzime datorita sulfactantilor cationici.

Mod de folosire: Pentru dezinfectarea suprafetelor, se sterge cu ajutorul lavetelor/buretilor cu produs nediluat si se lasa sa actioneze timp de 30 de minute. Nu contine hipoclorit de sodiu (clor).

Format: 750ml

S-ar putea sa-ti placa