• Nou
  • Nou

Kérastase Genesis Fondant Renforçateur 200ml

131,00 RON
cu TVA

Balsam fortifiant pentru parul care cade datorita ruperii
Formula lejera
200ml

Cantitate

Tariful transportului este 25 RON. Pentru comenzile ce depasesc 250 RON, transportul este GRATUIT. Acest tarif este valabil doar pentru zonele care se afla in aria de acoperire a companiei de curierat. Pentru localitatile situate in afara zonei de acoperire, se va calcula taxa de transport in functie de tarifele aplicate de catre firma de curierat si se va comunica suma finala Clientului.

Kérastase Genesis Fondant Renforçateur 200ml - Balsam fortifiant pentru parul care cade datorita ruperii


Gama: Genesis

Balsam fortifiant pentru parul slabit predispus la cadere din cauza ruperii. Formula cremoasa si lejera cu actiune anti-rupere. Consolideaza fibra capilara, dandu-i rezistenta, reducand astfel riscul de cadere datorita ruperii. Combinatia de celule native de floare de colt si radacina de ghimbir netezeste instantaneu, intareste firul, oferind in acelasi timp o nutritie profunda, fara a ingreuna firul de par. Parul este neted, stralucitor si puternic.

Tip de par:
Par slabit
Par care se rupe

Beneficii:
97,7% mai putin par rupt *
97,7% mai rezistent *
97,7% par mai puternic *
Ofera corpozitate si umple fibra capilara, in asociere cu Bain Hydra-Fortifiant **
Reducerea caderii parului cu 97,7% din cauza ruperii *

* Test instrumental, reducerea masei de par rupte vs sampon clasic dupa 1 aplicare
** Test instrumental, comparativ cu inainte de aplicare

Ingrediente si inovatie:
O combinatie unica de radacina de ghimbir si celule native din floare de colt: radacina de ghimbir este cunoscuta pentru capacitatea sa de a proteja impotriva factorilor externi, iar floarea de colt este recunoscuta in ingrijirea pielii pentru puterea antioxidanta si proprietatile sale de conservare a colagenului. Floarea de colt este capabila sa reziste in cele mai extreme conditii.

Ritual de ingrijire:
Dupa samponarea parului cu Bain Hydra-Fortifiant, se elimina excesul de apa din par, apoi se aplica o mica cantitate de Fondant Renforçateur pe lungimi si varfuri. Se lasa cca 3 minute, apoi se clateste foarte bine parul.

Format: 200ml

Pentru ritualul complet de ingrijire, se recomanda utilizarea in asociere cu celelalte produse din gama Genesis

Fisa tehnica

Tipuri de par
Care cade

S-ar putea sa-ti placa