Cariera

Te consideri o persoana talentata si cu imaginatie si esti in cautarea unui job activ unde atingerea succesului depinde doar de tine?

Intra in echipa Isidess!!! Doar aici vei gasi persoanele si instrumentele necesare care te vor ajuta sa realizezi si cele mai indraznete idei.
Te vom ajuta sa evoluezi atat pe plan profesional cat si pe plan personal alaturi de colegi cu experienta, prietenosi, intr-un ambient intim si familiar.
Vei avea ocazia sa participi la cursurile si seminariile organizate in orasul tau si nu numai, urmarind si descoperind mereu ultimele tendinte in domeniu.

Pentru a veni in intampinarea exigentelor tuturor clientilor nostri, noi, cei din echipa Isidess suntem siguri ca avem nevoie de colaboratori responsabili, profesionali, cu puternice abilitati comunicative si nu in ultimul rand pasionati de munca lor.

Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, te rugam sa suni la numerele de telefon 0756 322 564 | 0236 497 232 sau poti trimite CV-ul tau cu o fotografie la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Aboneaza-te daca vrei sa fii mereu la curent cu ultimele noutati, oferte si articole!

Contact

Salonul nostru este situat in Strada Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (langa restaurant All Time).

Telefon:   0756 322 564 | 0236 497 232
Site:   www.isidess.ro
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.