Ganduri

Este deja foarte cunoscuta expresia: nu ai o a doua sansa sa faci o prima buna impresie!
Multe persoane o inteleg exact asa cum e, dar in opinia mea sintagma "prima buna impresie" nu este destul de bine inteleasa.

O prima buna impresie nu trebuie facuta doar la un interviu de angajare, la prezentarea

Zilele trecute o clienta mi-a cerut sa ii decolorez parul si sa il vopsesc argintiu. Avea cam 90 de cm de par, vopsit negru in repetate randuri. Am refuzat explicandu-i foarte clar ca din punctul meu de vedere un astfel de serviciu ar fi imposibil fara sa-i deterioram parul ireversibil. Parea ca am convins-o... parea!

Dupa ceva timp, aceeasi clienta

Nu stiu cine a inventat aceasta teorie cum ca parul ar trebui spalat dupa tuns, iar inainte trebuie sa fie... murdar. Nu stiu cine este sau care a fost motivatia celui care a inventat-o.

Poate vin eu din alte vremuri sau poate am mai multa logica, nu stiu, ceea ce stiu si sustin este ca meseria noastra, si anume de hairstylist, este o forma de

Acesta este primul articol al acestui blog si probabil il vor citi doar cunostintele si rudele. Putini la numar, dar nu e descurajant, poate e mai bine, asa cei din jurul meu vor intelege mai bine unde suntem si mai ales incotro ne indreptam.

E deja peste tot cerinta si mai ales necesitatea de schimbare, societatea trebuie schimbata si ne-o cere pana si raul, ramul, pe alta planeta sa fii si tot observi. E logic, vedem

Aboneaza-te daca vrei sa fii mereu la curent cu ultimele noutati, oferte si articole!

Contact

Salonul nostru este situat in Strada Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (langa restaurant All Time).

Telefon:   0756 322 564 | 0236 497 232
Site:   www.isidess.ro
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.