Blog

Awapuhi

De secole, nativii din Hawaii au folosit extractul înmiresmat din planta Awapuhi pentru hidratarea pielii şi a părului. Paul Mitchell deţine propria plantaţie de Awapuhi, unde fiecare plantă este recoltată şi procesată cu atenţie deosebită pentru păstrarea proprietăţilor de hidratare şi regenerare a părului. Datorită metodei de extracţie, cele mai bogate părţi din lipidele plantei Awapuhi se fixează în interiorul firului de păr, părul devenind astfel hidratat, mătăsos, foarte uşor de coafat şi cu o strălucire intensă.

Complexul KeraTriplex

Considerată coloana vertebrală a firului de păr, cheratina este elementul esenţial pentru un păr puternic şi sănătos.
Complexul exclusiv KeraTriplex din Awapuhi Wild Ginger, creat pe baza unei cheratine identice cu cea umană, pătrunde în profunzimea firelor, repară şi sigilează părul degradat.
Derivat din lâna oilor din Noua Zeelandă, KeraTriplex este identic cu proteina din firul de păr uman. Lâna este tratată pentru a păstra calităţile de reparare a cheratinei, pentru a crea cel mai puternic complex de regenerare destinat îngrijirii părului.

Tratament de hidratare cu cheratină Awapuhi by Paul Mitchell

Te invităm in salon pentru un ritual complet al tratamentului de lux Awapuhi:

1. Se şamponează delicat părul cu Moisturizing Lather Shampoo - Şampon Hidratant Reparator.
2. După şamponare şi după ce se îndepărtează excesul de apă, se distribuie bine pe toată lungimea părului fiola Keratriplex Treatment - Fiole Tratament de Reparare. Se masează şi se lasă să acţioneze 5 minute. Nu se clăteşte.
3. Se aplică Keratine Intensive Treatment - Tratament Puternic cu Cheratină, pe fiecare şuviţă în parte şi se lasă să acţioneze 10 minute la căldură. Apoi se clăteşte.
4. Se aplică balsamul Keratin Cream Rinse - Conditioner Hidratant Reparator cu Cheratină, se lasă să acţioneze cât e nevoie, se clăteşte şi se continuă cu styling-ul părului.

Aboneaza-te daca vrei sa fii mereu la curent cu ultimele noutati, oferte si articole!

Contact

Salonul nostru este situat in Strada Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (langa restaurant All Time).

Telefon:   0756 322 564 | 0236 497 232
Site:   www.isidess.ro
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.