Blog

LIQUID HAIR DE LA SYSTEM PROFESSIONAL – WELLA

CE INSEAMNA REGENERARE MOLECULARA?

System Professional lanseaza serviciul inovator de regenerare moleculara prin noua generatie de “par lichid”, care reconstruieste fibra capilara, oferind un rezultat de ingrijire ce dureaza pana la 5 spalari ale parului. Cu ajutorul termo-activarii, ingredientele din formula patrund in firul de par oferind performante unice.

CUI SE ADRESEAZA ACEST TRATAMENT?

Tratamentul intensiv SP LIQUID HAIR este destinat parului fragil sau parului caruia i s-a marit sensibilitatea si are nevoie de o renastere.
Formula innoita RNP (Repar, Norish, Protect) din "parul lichid" este infuzata cu tehnologia Molecular Hair Restructurer si contine aminoacizii esentiali ce reconstruiesc cheratina parului, oferindu-i mai multa rezistenta si vitalitate, pana la 5 spalari. Este recomandat si pentru fortificarea parului fin si degradat datorita formulei foarte usoare, ce nu incarca.

Este de preferat ca tratamentul sa fie efectuat de catre un profesionist , in salon. Acesta va va face o diagnoza completa a parului inainte de a incepe tratamentul.

Tratament intensiv de regenerare moleculara a parului

PASII TRATAMENTULUI CONSTAU IN:

1. Efectuarea samponului
Se va folosi samponul SP Repair ce ofera o curatare delicata si eficienta parului. Acesta ofera garantia primului nivel de ingrijire, acoperind nevoile individuale ale parului tau.
2. Aplicarea “parului lichid” (SP Liquid Hair) – formula cu aminoacizi, patrunde in firul de par, reconstruindu-l la nivel molecular.
3. Ingrijire Leave-In
Se va folosi un produs de ingrijire final din gama SP Repair pentru a pregati parul pentru urmatorul pas, fie ca este tunsoare, fie ca este styling.

Aboneaza-te daca vrei sa fii mereu la curent cu ultimele noutati, oferte si articole!

Contact

Salonul nostru este situat in Strada Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (langa restaurant All Time).

Telefon:   0756 322 564 | 0236 497 232
Site:   www.isidess.ro
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.